Stole

Vi har et stort udvalg i alle slags stole. Vi har udvalgt det bedste fra både danske og udenlandske leverandører og alle er udvalgt ud fra design, funtion og kvalitet. 


 

SPISESTOLE

HAY Loop Bord Sort

Uden at gå på kompromis med komforten præsenterer vi her et stort udvalg af spisestole i flotte designs og i et væld af materialer og farver. Klik ind og find dét der netop matcher din stil. Her ses HAY About A Chair serien.

 


 

BØRNESTOLE

 

By KlipKlap

Børnestole til de små så de kan sidde behageligt og godt ved spisebordet. Her ses By KlipKlap kvalitetsbørnestole.

 


 

 BARSTOLE

LA PALMA BARSTOLE

Fra de bedste designere og leverandører præsenterer vi her et bredt udvalg af barstole. Klik ind og bliv inspireret. Her ses den kendte LaPalma hæve/sænke Barstol. Kendt for kvalitet for livet.


 

 TABURETTER/PUFFER

DESIGNHOUSE STOCKHOLM BJØRK

Vore taburetter er både designmæssigt samt brugsmæssigt i top. Klik ind og bliv inspireret. Her ses Design House Stockholm pouf.

 


 

 LÆNESTOLE/SKAMLER

CUERO FLAGERMUS

 

Sublim siddekomfort i kombination med godt design. Vi har samlet det hele. Vi har et stort udvalg i både lænestole og skamler. Her ses den lækre Cuero Flagermusstol. Et stort hit i nordisk indretning.


 

 

 KONTORSTOLE

MERMAN MILLER KONTORSTOLE

Kontorstolen er rykket ind i vore hjem og vi har fundet de bedste og mest innovative. Klik ind og se vores store udvalg. Mange af modellerne leveres i andre materialer og polster. Her ses den verdenskendte Aeron kontorstol fra Amerikanske Herman Miller.


 

 SÆKKESTOLE

ZANOTTA SACCO

 

Vi fører et stort udvalg i sækkestole. Alle med giftfrit og certificeret indmad. Her ses den originale Zanotta Sacco barstol fra 1960'erne.


 

 

 PUDER & COVERS

BENT HANSEN ABOUT A CHAIR PUDE

 

Vi har et bredt udvalg af hynder til vore mange spisestole. Vi leverer både i læder samt i et væld af stoffer fra bl.a Kvadrat. Her ses danske Bent Hansen pude/hynde til HAY About A Chair.

 


 

Spisebordet er familiens og vennernes faste samlingspunkt. Vores store udvalg giver dig frihed til at dyrke det vigtige. Her kan du se vort store udvalg i sofaborde, alle udvalgt efter design, kvalitet og funktionalitet. Her finder du sideborde der kan kombineres med vore sofaborde for at skabe et fuldendt udtryk. Vi har et bredt udvalgt i café og barborde. Du finder her funktionelle borde både til hjemmet og cafeen. Vi hjælper gerne med indretning eller specialønsker. Skrive og konferenceborde er ikke længere et nødvendigt onde. Vi har fundet de bedste og mest innovative leverandører og udvalgt de mest funktionelle og nyskabende designs.

 

SPISESTOLE · BARSTOLE · LÆNESTOLE/SKAMLER · TABURETTER/PUFFER · KONTORSTOLE · PUDER & COVERS · SÆKKESTOLE · BØRNESTOLE

 

 

Showing 46-60 of 65 products

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Showing 46-60 of 65 products

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Showing 46-60 of 65 products

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5