Borde

Her kan du se borde i de bedste designs og i høj kvalitet fra feks. Hay bord, Gub bordi, Muuto bord, MDF-Italia bord, Gervasoni bord, Zeus bord og mange andre designerborde. Flere af modellerne leveres i individuelle mål. Klik ind og lad dig inspirere af et stort udvalg af dansk og international design. Vi bestræber os hele tiden på at tilbyde det bedste indenfor møbeldesign. Du kan vælge hvilken type bord du søger i menuvælgeren til venstre her på siden. Vi står altid parat til at hjælpe og vejlede dig om det rigtige valg til netop dit/jeres hjem. 


 

SPISEBORDE

HAY Loop Bord Sort

Spisebordet er familiens og vennernes faste samlingspunkt. Vores store udvalg giver dig frihed til at dyrke det vigtige. Her ses HAY Loop Table. Et spise eller skrivebord, som i dette år har taget Danmark med storm.

 


 

 SOFABORDE

Normann Copenhagen Tablo

Her kan du se vort store udvalg i sofaborde, alle udvalgt efter design, kvalitet og funktionalitet. Her ses danske Normann Copenhagen Tablo. Sofaborde i minimalistisk design. Kombiner flere borde, eller blot ét enkelt.


 

 SIDEBORDE

BRDR. KRUGER

Her finder du sideborde der kan kombineres med vore sofaborde for at skabe et fuldendt udtryk. Her ses danske Brdr. Krüger. Bakkebord Design af Hans Bølling. Brdr. Krüger står bla. også bag produktionen af Kay Bojesen Aben.


 

CAFE/BARBORDE

MDF-ITALIA ROCK TABLE

Vi har et bredt udvalgt i café og barborde. Du finder her funktionelle borde både til hjemmet og cafeen. Vi hjælper gerne med indretning eller specialønsker. Her ses Italienske MDF-ITALIA. Rock Table Serie. Jean-Marie Massaud har designet den smukke bordserie.


 

KONTORBORDE

FINN JUHL NYHAVN BORD

Skrive og konferenceborde er ikke længere et nødvendigt onde. Vi har fundet de bedste og mest innovative leverandører og udvalgt de mest funktionelle og nyskabende designs. Her ses Danske Onecollection. Nyhavn skrivebord Finn Juhl har designet det verdenskendte skrivebord.


 

Spisebordet er familiens og vennernes faste samlingspunkt. Vores store udvalg giver dig frihed til at dyrke det vigtige. Her kan du se vort store udvalg i sofaborde, alle udvalgt efter design, kvalitet og funktionalitet. Her finder du sideborde der kan kombineres med vore sofaborde for at skabe et fuldendt udtryk. Vi har et bredt udvalgt i café og barborde. Du finder her funktionelle borde både til hjemmet og cafeen. Vi hjælper gerne med indretning eller specialønsker. Skrive og konferenceborde er ikke længere et nødvendigt onde. Vi har fundet de bedste og mest innovative leverandører og udvalgt de mest funktionelle og nyskabende designs.

 

 

SPISEBORDE · SOFABORDE · SIDEBORDE · CAFE/BARBORDE · KONTORBORDE

 

 

Showing 1-15 of 104 products

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Showing 1-15 of 104 products

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Showing 1-15 of 104 products

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5