Serge Mouille, en fransk klassiker


Aldrig har den klassiske lampeserie fra midt 50'erne været så eftertragtet internationalt som nu, fra den anerkendte afdøde designer. Serge Mouille lamper bliver betragtet som kunst. Hans visuelle formsprog går lige i hjertet, også på os skandinaviere. Serge Mouille var oprindeligt sølvsmed fra Paris. Allerede i 1941 fik Serge Mouille uddannet sig med hæder og stor anerkendelse. Sammen med sølvsmeden Gilbert LaCroix, som Mouille studerede sammen med fik de startet deres eget designstudie og værksted, men allerede i 1945 blev Serge Mouille tilbudt jobbet som chef for selvsamme, School of Applied Arts i Paris.   

 

Serge Mouille

Herover ses Serge Mouille med ét af hans tidligere værker som sølvsmed.

 

Serge Mouille AP2B1C

 

Herover ses den populære væglampe, AP2B1C. De verdenskendte skærme betragtes idag som kunst. Alle lamper produceres efter Serge Mouilles originale værktøjer og forme. Når du anskaffer dig en Serge Mouille lampe vil der altid følge et ægthedsbevis med. Lamperne produceres den dag i dag i hånden og produceres efter bestilling. Derfor vil der som regel gå ca 8 uger før man står med sit kunstværk i hånden.

 

Serge Mouille gulvlampe

 

Serge Mouilles lamper er nogen af de mest kopierede i verden. Mange arkitekter har kigget på mesteren over fine små messingdetaljer og sort stål. Man mærker med det samme sjælen i en original Serge Mouille.

 

Serge Mouille

Men Hvorfor er Serge Mouille lamper så populære ? tja- et bud er at lamperne går rigtig fint i spænd med danskernes indretninger. Bor du moderne, mid-century style passer lamperne supergodt ind sammen med bla. Eames stole og mange danske træ-klassikere fra samme periode, feks. Wegner, Finn Juhl og Arne Jacobsen.

 

Serge Mouille

 Herover ses den skulpturelle 3 armede væglampe på hele 380 cm. i bredde. ! Klik på linket herunder og se alle de smukke modeller.

 

Hos TRENDBAZAAR forhandler vi de originale Serge Mouille lamper. Se dem alle on-line

SE / KØB SERGE MOUILLE LAMPER HER ON-LINE

 
Vi ses !

Står du også med et indretningsprojekt i ind eller udland. Privat eller til erhverv og mangler den rigtige ekspertise og erfaring så kontakt os gerne for et uforpligtende møde enten hos os i vores 5000m2 møbelhus eller der hvor projektet skal opføres. Kontakt Zaki @ trendbazaar.dk