Belysningtrends til hjemmet


Dekorativ belysning er en vigtig del af vores hverdag, specielt på vores bredegrader. I Danmark har vi en stolt tradition indenfor lampedesign, hvilket føles helt naturligt, da vi i mange mdr. af året har mørke timer det meste af døgnet. Hos TRENDBAZAAR bestæber vi os på at have fingeren på pulsen hvad angår belysning til hjemmet. Herunder finder du de hotteste lamper i indretningen lige nu.

Vertigo Lampe fra Petite Friture

 

 

petite fritureVi har set en tendens de sidste par år hvor lamperne får lov at sige mere i rummet, de bliver større men også med et mere let udtryk. Herover ses Vertigo lampen fra det lille pariserfirma Petite Friture. Med et let design og den organiske form skaber Vertigo et pift til indretningen og leger med skygge-effekter når den er tændt.

SHOP VERTIGO PENDEL TIL KAMPAGNEPRIS HER 

 

HAY Rice Paper Shade

 

hay rice paper shade

Rispapir er igen blevet et hit i indretningen. Lamperne er generelt meget prisvenlige. Hos TRENDBAZAAR viser vi 2 prisklasser. Rice Paper Shade fra HAY i flere størrelser samt &Tradition Formakami rispapirslamper.

SHOP HAY RICE PAPER SHADE PENDEL TIL KAMPAGNEPRIS HER 

 

&Tradition Formakami

 andtradition

 

SHOP &TRADITION FORMAKAMI HER

 

oi soi oi

oi soi oi

NYHED HOS TRENDBAZAAR
Oi Soi Oi er lampeskærme i silke. Med en klar reference til østen, både i materialer og form. Oi Soi Oi byder på både pendel og bordlamper i et prisbevist univers. Lamper fra Oi Soi Oi har charme og giver et blødt lys til f.eks. soveværelset eller et læsehjørne. De mange pendelformer gør det muligt at lege med én eller flere sammen. Husk hvis du ønsker en pendel lampeskærm skal du huske en fatning efter ønske. Vi kan anbefale HAY som vi viser under hver lampe.

oi soi oi

Smukke jordfarver og et lækkert blødt lys. Oi Soi Oi er et hit i den danske indretning.

oi soi oi

Husk du kan oprette en brugerkonto helt gratis og spare 15% + du optjener 5% til dit næste køb. Gælder næsten alle produkter der ikke i forvejen er nedsatte.

SE MERE HER  ·   SHOP OI SOI OI BELYSNING HER

 

HAY

hay

BONBON SHADE er sidste nye lampskærm fra HAY Design. Designeren Ana Kraš håndlaver sine lampeskærme på et skelet af stål hvor der monteres en spunnen uldsnor. Teknikken giver et helt unikt og hyggeligt lys og passer godt ind i HAY universet. Så hvis dit hjem er lyst, f.eks. med meget eg og hvid, kunne BONBON serien være noget for dig. Husk at ligesom Oi Soi Oi lamperne, kræver HAY BonBon serien en fatning med ledning og en passende pære, før du har en lampe der er klar til brug.

hay

SHOP HAY BONBON BELYSNINGS SERIE HER

 

HAY/Original Herman Miller med stort prisfald!

hay

HAY har i 2019 overtaget rettighederne til de historiske Herman Miller lamper, designet af George Nelson tilbage i 1950'erne. Lamperne har historie og er et oplagt valg i den skandinaviske indretning. Se de mange muligheder i linket herunder.

hay

SHOP HAY/HERMAN MILLER BUBBLE BELYSNINGS SERIE HER 

 

Muuto Strand pendel lampeserie

muuto

 

Delikat og spændende former, Muutos seneste nye lampeserie "strand" byder på flere varianter. Herover ses den lukkede store variant på dia. 80 cm. Lampeserien er formgivet af Benjamin Hubert 

muuto

 

Muuto Strand pendel kollektionen er fremstillet af "cocoon" materiale monteret på et skelet af metal. Fremgangsmåden er tidligere vist hos bla. Flos og Herman Miller. Benjamin Hubert's metode er dog en smule mere livlig i materialet.

muuto

Herover ses de åbne Strand pendler, perfekt over et spisebord i den skandinaviske lettet stil.

 

SHOP MUUTO STRAND LAMPER HER

Husk at tilmeld dig vores kundeklub og se priserne falde med 15% (gælder alle i forvejen ikke nedsatte produkter) når du logger ind. Husk du opspare 5% også på nedsatte produkter.

TILMELD KUNDEKLUB GRATIS HER