Her finder du inspiration til Entréen


KNAX
Den praktisk klassiker fra Loca. Knax er løsningen når du ønsker plads til meget på lidt plads, eller vil have en knage der fingerer i årevis. KNAX knagerækker leveres med 2 til flere kroge både i lak og i flotte træsorter.

knax

KØB HER

 


 

Swedese Tree knagerække til væg
Bryd linierne med Swedese Tree. De væghængte træer leveres i enten sort, hvid eller eg. Designet af Katrin Olina. Tree i 134 cm. bruges ofte på børneværelser og giver et skulpturelt pift hos børnene. 194 cm. er voksen versionen. Der kan hænges bøjler på de medfølgende vægbeslag.

swedese tree

KØB HER
 


Muuto the Dots knager
Med Muuto the Dots er du garanteret minimalisme. Dots leveres i mange farver og størrelser. Dan din egen organiserede væg og vælg i mellem natur træ, bejset træ eller metal. Mulighederne er mange. Lad dig inspirerer herunder.

muuto dots

KØB HER

 


Umbra Sticks Multihook
Yders praktisk knagerække fra engelske Umbra. Knagerne springer tilbage på plads når den ikke bruges og danner et skulpturelt udtryk når de 5 knagen er i brug. Umbra Sticks knagen leveres i hvid eller sort.

umbra

KØB HER

 


Moebe Wall Hooks
Stilbevist minimalisme. Danske Moebe udvikler minimilistiske produkter med funktion. Er du til messing stilen, så byder Moebe på knager til både Entré og køkken. Moebe Wall Hooks leveres i 2 størrelser enten i messing eller i sort og leveres altid som sæt med 2 stk.

moebe

KØB HER
Spar 15% i kundeklub og optjen 5%


 

HAY Beam
En populær knagerække med enten enten 60 eller 90 cm. Flytbare bejdsede træknager på metalskinne. Fås i enten grå eller sort.

HAY Beam

KØB HER

 


 

Instagram
Følg os på Instagram for daglige updates med boliginspiration samt aktuelle kampagner og tilbud

 


 

Instagram

FØLG TRENDBAZAAR PÅ INSTAGRAM HER