den lille smalle -ny café i sammenhæng med TRENDBAZAAR


 

Odense har fået en ny hyggelig kaffebar. I Vestergade har den lille smalle netop åbnet og indehaver Maria Andersen har indrettet sig moderne med hyggelig stemning ved siden af trendbazaar in a bag. Møbel og designvirksomheden har hjulpet med indretningen og projektet som helhed og der er en naturlig passage imellem de to butikker som begge har adressen Vestergade no. 5. Allerede nu brygges der lækker kaffe på specialristede bønner og der serveres lækre kager samt boller til de småsultne lavet lokalt på gode råvarer.

En lækker kaffeduft og mulighed for at slappe af mellem de mange designintryk giver konceptet et friskt pust til Odense. Indehaver Maria Andersen har fokuceret på et let, lyst og minimalistisk interiør.

den lille smalle langbordHerover ses en skøn forening af hvid pulverlakeret stål og lyst egetræ. Bordene er fra danske Mani Pine og skamler, sofa og lænestole og marmor belysning fra danske Andtradition. Metalpendlerne er fra FontanaArte og hedder "Pudding", staderlampe fra Diesel Living. Alt interior kan bestilles hos TRENDBAZAAR.

Så besøg den lille smalle og TRENDBAZAAR IN A BAG i Odense til en dejlig oplevelse med lækre fristelser, både til krop og sjæl.