string® En klassiker fra 1949 med moderne egenskaber


Designhistorien fra sverige som har taget danskerne med storm. I samme periode som Charles og Ray Eames herskede i USA sad Nisse Strinning og udviklede, hvad der dengang virkede alt for simplet, men det skulle vise sig at blive en klassiker indenfor formgivning og design. Pludselig slap man for store tunge bogkasser og kæmpe vitrineskabe med en tung, mørk og dyster stil. Med en simpel gavl i metal-tråd beregnede Nisse Strinning sig frem til et genialt system indenfor opbevaring som allerede fik sin første Design Pris i sit første produktionsår.  

Nisse Strinning

Herover ses Niels Strinning med én af de tidligere modeller. String Furniture har siden gjort String endnu mere simpelt, dog uden at ændre designmanualen.

String Reklame ca 1950i 1950'erne fokuserede man netop på det praktiske og specielt kvinden i huset. Her annonceres String med deres 2-punkt "fortælling" Da gulvgavle dengang var den eneste mulighed blev kunden informeret nemt og overskueligt "ét punkt på gulvet og ét på væggen er alt du behøver". Dette holder stadig stik. String har med tiden fået indført mange nye elementer, dermed også væg-gavle hvor eneste ændring er 2 punkter på væggen istedet.

 

String Reol i Ask/Hvid

Her ses en nyere opstilling som String ser ud i dag. På billedet herover optræder String i flere højder og med indsatte elementer. Du kan altid udvidde på din String reol. Sådan opbygger du dit String Reol System:

1. ) Vælg gavl højde og dybde
2. ) Vælg gavl farve i sort, hvid eller grå
3. ) Gavle leveres som 2-Pack og som enkelt stk. -Du skal minimum bruge 2 gavle for at starte dit string møbel. Dette gælder dog ikke for String Pocket reol som er en fædig lille hylde med 2 gavle og 3 hylder.

SE ALLE GAVLE HER

4. ) For at de 2 gavle kan forenes skal du bruge enten hylder eller andre bærende elementer i din string furniture reol. Hylder leveres i flere lakerede farver samt i ask, eg, sort ask og valnød. I samme finish leveres mange andre elementer. Du kan vælge skab med skydelåger, skuffemodul, vitrine modul mm.

SE ALLE HYLDER HER

5. ) Når du monterer din String reol så start med at sæt den ene gavl hvor du ønsker dit møbel skal starte. Sørg for at gavlen sidder lige og har den ønskede højde. Sæt dernest et bærende element på din opsatte gavl. Når det bærende element er i vatter (hylde eller skabsmodul) kan du påsætte en ny gavl. Fortsæt indtil din reol er afsluttet. Vi anbefaler ikke at måle ud, String furniture kræver præcision for at stå skarpt. Når du bruger nævnte teknik vil du automatisk opnå det rigtige resultat.

 

String Detaljer

Herover ses de bærende elementer og de små metalbeslag som følger med når du køber et sæt hylder eller skab, skuffemodul.

 

String i Køkkenet

Ikke længere forbeholdt stuen !. -De seneste år har String Furniture udviddet serien. Stadig tro mod konceptet udvikles nøje afstemt tilbehør til de legendariske metalgavle. Så søger du praktisk og minimalistisk opbevaring til badeværelset eller til køkkenet ? ja så er String en mulighed. Med de nye metalhylder er mulighederne enorme. De små huller gør det muligt at montere bøjlestænger, kroge mm.

 

String Køkken

Alle String dele er opdelt ved bestilling. Vi sammensætter nogle systemer helt på www.trendbazaar.dk så alt du skal gøre er at klikke én gang. Klik på billedet herover og se en komplet opstilling som vist med pris, elementer og mål.

 

String Pocket

Herover ses en klassisk String Pocket. Kom igang for under 1000,- Klik på billedet herover og se de mange varianter.

 

String Skohylde

NYHED String skohylde til gangen eller éntre. Har du også svært ved at finde et pænt entremøbel ? Med String skohylder kan du på lidt plads opbevare meget endda med styr på detaljerne. Klik på billedet herover og se mulighederne.

 

String i Badeværelset

String reol i badeværelset vist med hvide metalhylder med lav og høj kant samt praktisk "plastcontainer".

 

String i Soveværelset

Herover ses String i soveværelset. Opbygget med metalhylder og bøjlestænger, kroge og de nye bøjler.

 

KØB STRING HER

 

 

Du er altid velkommen i vores 5000m2 store møbelhus i Ringe og se flere forskellige String opstillinger "live" Vi står klar til at hjælpe dig med både idéer og tegneprogram. Da String er en løsning med uendelig mange muligheder håber vi du er blevet inspireret her på siden til at sammensætte din unikke String reol. Vi forsøger hele tiden at holde de mest populære String Furniture dele på lager.

STRING TEGNEPROGRAM

Har du spørgsmål eller søger du hjælp til inspiration eller bestilling så kontakt os gerne på chatten neders i højre hjørne her på siden eller på info@trendbazaar.dk eller ring på 62625400