Bliv inspireret til en Quadrant reol


Står du og mangler opbevaring og må det gerne se godt ud ? -ja så er danske Quadrant et godt bud. Med et skandinavisk udtryk, er det muligt ud fra et vælg af parametre af bygge sin helt egen reol og derved få den indretning man præcis ønsker sig. Her kan leges med dybder, højder og bredder samt et vælg af farvemuligheder og indretninger med skuffer, låger mv. Med Quadrant kan du senere skille det ad eller bygge til. Quadrant er ikke bygget op som traditionelle bogkasser, dette gør ydeligere man slipper for "dobbeltvægge" i ens reol. Lige nu har TRENDBAZAAR 20% KAMPAGNE på danske Quadrat. Ved hjælp af et enkelt tegneprogram, kan du hurtigt se et visuelt overblik, samt pris i "realtime" når du enten tilføjer eller fjerner elementer. Herunder kan du se en masse inspirationsbilleder.

1) Tegn din reol i Quadrants tegneprogram
2) Når du har tegnet din reol hos Quadrant slår vi 20% af prisen
3) Du skal blot maile os dit tegningsnummer som genereres i tegneprogrammet på info@trendbazaar.dk
4) Du modtager derefter en ordrebekræftelse med din præcise ordre

 

Quadrant sengebord med hjul

Herover ses et praktisk sengebord med hjul. Du kan helt selv styre indretningen så den passer til netop dit behov. Klik på billedet herover hvis du ønsker at gå direkte til tegneprogrammet. 

 

QUADRANT REOL HVID WALL

Herover ses en simpel Quadrant løsning opbygget som en kubistisk bogreol i klassisk hvid. Reolen kan skilles ad og sættes sammen på andre måder senere hen. Du kan også udvidde på en eksisterende reol. Quadrant er nemlig ikke bygget op som bogkasser som mange andre reoler. Her får du flere fordele. Både mulighed for ombygning og samtidig får du en renere visuel stil, da der aldrig optræder nogle "dobbeltvægge" i din reol. Klik på billedet herover hvis du ønsker at gå direkte til tegneprogrammet. 

 

QUADRANT I FLERE DYBDER OG FARVER

Her leges både med dybder og farver men også skufferne giver denne opstilling karakter. Klik på billedet herover hvis du ønsker at gå direkte til tegneprogrammet. 

 

QUADRANT I KØKKENET

QUADRANT kan anvendes i samtlige af hjemmets rum. Her ses en praktisk og dekorativ køkken-alrum løsning. Klik på billedet herover hvis du ønsker at gå direkte til tegneprogrammet.

 

QUADRANT I FLERE DYBDER OG FARVER

Herover ses en tilpasset skænk på sokkel. Der er både mulighed for sokkel, ben og væghænt. Klik på billedet herover hvis du ønsker at gå direkte til tegneprogrammet.

 

QUADRANT I FLERE DYBDER OG FARVER

Minimalistisk men praktisk setup til tv/video afdelingen. Her også vist på sokkel. Klik på billedet herover hvis du ønsker at gå direkte til tegneprogrammet.

 

QUADRANT I FLERE DYBDER OG FARVER

Herover ses en klassisk hvid opstilling med matte glaslåger, hvide låger og hjul. Perfekt til kontoret. Klik på billedet herover hvis du ønsker at gå direkte til tegneprogrammet.

Du er altid velkommen i vores 5000m2 store møbelhus i Ringe og se flere forskellige Quadrant systemer "live" Vi står klar til at hjælpe dig med både idéer og tegneprogram. Da Quadrant er en løsning med uendelig mange muligheder håber vi du er blevet inspireret her på siden til at sammensætte din unikke Quadrant reol.

QUADRANT TEGNEPROGRAM

Send Derefter dit tegnings nr. til info@trendbazaar.dk eller ring på 62625400