Michael Anastassiades .. Lysets mester


Michael Anastassiades lancerede hans design studie i London i 1994 for at udforske moderne møbel og design. Michael Anastassiades balancere mellem "fine art" og design med hans ultra minimalisme, hylder han materialer som de færreste mestre. Anastassiades arbejde er at finde permanent hos: Museum of Modern Art in New York, the Victoria & Albert Museum, London, the Craft Council i London, FRAC Centre i Orleans, Frankrig og MAK i Vien.

Han har designet produkter for FLOS, Lobmeyr og Svenskt Tenn. I 2007 tog Michael Anastassiades kunsten til nye højder. Hans Ltd. virksomhed, hvor unikt kunst, lamper, møbler og smykker bliver fremstillet har et klart og præcist budskab. 

Græskfødte Michael Anastassiades arbejdede som civil enginør på London’s Imperial College of Science Technology and Medicine før han tog en "masters" i indistuel design på Royal College of Art.

Hos TRENDBAZAAR viser vi smukke designs fra italienske FLOS, designet af Michael Anastassiades :

IC LIGHT FLOS

 

Herover ses FLOS IC Light Bordlampe i lille størrelse. Klik på billedet og gå direkte til produktet.

 

FLOS STRINGLIGHT

Herover ses Flos String Light.

String light er udsprunget da Michael Anastassiades fik inspiration af El-master og deres net i luften. Ved hjælp af tynde sorte kabler, monteres Stringlite så man ligger detaljerne i kablernes montering på enten væggen eller i loftet. Den smukke lysgengivelse bliver skabt af nutidens smukke LED, som giver et naturligt lys til rummet. String Light er et kunstværk i sig selv og man behøver ikke den store kunstsamling for at pryde vægge og lofter. Gå direkte til FLOS String Light, klik på billedet herover.

 

Flos Copycat

Én af de seneste kreationer hedder Copycat. Bordlampen er ekstrem minimalistisk og er sat sammen af én glaskugle og én mindre støttekugle som kan vælges i flere finish, som guld, sølv sort metal og messing. Lampen har LED lyskilde og kan dæmpes.

 

 

IC LIGHT FLOS

 

IC Light er FLOS mest kendte lampefamilie fra Michael Anastassiades. Både flere pendel størrelser, Flos IC Light S1/S2. Både i crom og messing. Flere bordlampe størrelser samt gulvlamper.

 

 

 

FLOS IC LIGHT LARGE

 

Her vises den store IC light pendel S2. Du kan gå direkte til produktet ved at klikke på billedet.

 

FLOS CAPTAIN FLINT

I foråret 2016 præsenterede FLOS os for en ny lampeserie fra Michael Anastassiades. Her er det gulv / standerlampen, Captain Flint. Den sammen minimalistiske kegleform som String Light. Skærmen kan bevæges i alle retninger, så du nemt både kan skabe "uplight" og "downlight" i flere vinkler. Lampen er produceret i enten sort metal eller messing, med LED lyskilde inkluderet. Foden er i massiv marmor og leveres i sort ved valg af sort lampe og hvid marmorfod ved valg af messing.

 FLOS CAPTAIN FLINT

 

Du kan se mere om Captain Flint ved at klikke på billedet herover.

 

FLOS EXTRA T

Extra T hedder sidste nye skud på stammen. En meget anderledes bordlampe, men måske den mest ikoniske Michael Anastassiades lampe. Den kendte glaskuppel læner sig op af et stykke metal og leger med tyngdekræften på en meget nytænkende facon. Klik på billedet for at se mere.

Med en lampe designet af Michael Anastassiades får du et livslangt smukt produkt. Husk du har altid 14 dages returret hvis du ikke er lige så forelsket i din lampe som vi er. Savner du inspiration til indretningen i hjemmet eller din virksomhed. Kontakt vores indretningsarkitekt på dorthe @ trendbazaar.dk