Baxter Made in Italy


Nu kan vi afsløre vores helt nye brand, Baxter. Baxter levere luksus high-end møbler i et helt enestående univers. Baxter var før kendt for meget tunge møbler i super kvalitet, men de manglede det gennembrud inden for revolutionerende designs og tilgang, som skulle vise sig at komme, efter chefdesigneren og verdens-stjerne arkitekten, Paola Navone for få år siden tilførte hendes magiske touch. En af de første markante designs, sofaen Chester Moon skabte rigtig meget hype, sofaen var nemlig fast og uden løse hynder og puder, samtidig viste den det håndværk Baxter står for, samtidig med at Paola Navone havde skabt en enestående nyfortolkning af den berømte "Chesterfield" sofa.

 

Baxter Chester Moon Sofa

Paola Navone har vundet eftertragtede priser. I Osaka, Japan i 1983 vandt hun International Design Award. Her lød ordene..

"Someone who doesn't want to design systematically, in order to be always just a little bit more curious than the others"

Enestående håndværk og læder i absolut særklasse. Baxter har flere slebne unikke lædertyper, nubuk, ruskind og i en unik farvescala som skal ses! Oplev Baxter Chester Moon sofaen i TRENDBAZAAR / Ringe fra slut Maj 2017. Chester Moon leveres som lænestol og op til 6 pers. sofa.

 

Baxter Chester Moon Sofa

 

Herover ses Chester Moon sofaen i en kombination med danske Gubi Møbler. Både Gubi's TS serie sofaborde og Gubi Beetle lounge chair kan ses i kombination med Baxters sofaer hos TRENDBAZAAR.

 

Baxter Garden Baxter Garage

 

På verdens største møbelmesse i Milano, April 2017 formåede Baxter at skabe det univers de er så fantastiske til at skabe. Intet er her overladt til tilfældighederne. Her vises den nye udendørs kollektion på smukkeste vis, istedet for at fokusere på produktet, fokusere de omgivelserne til produktet. Denne tilgang er helt unik og giver samtidig den inspiration man søger. 

 

Baxter Budapest sofa

Budapest sofaen er et godt bud på en luksus flyder til hele familien. En fantastisk komfort og læder i enestående kvalitet. Oplev Baxter Budapest sofaen hos TRENDBAZAAR / Ringe fra slut Maj, 2017.

 

Baxter Blade Lampe

Den elegante Blade pendel i antik messing. Veludført med meget lækker lysgengivelse over feks. køkkenøer eller spisebordet.

 

Baxter Fold Sofa

Fold sofaen er igen et bevis på Baxters univers af luksus. Baxters Lookbook 2016 er et af de mest nyskabende møbelkataloger de sidste mange år. En verden af nyskabende sammensætninger indenfor både formsprog, læder og tekstiler. Se flere Mood Book Billeder herunder. Vi glæder os til at vise dig Baxter hos TRENDBAZAAR i Ringe på fyn, som én af de ganske få møbelhuse i skandinavien. 

 

 

Baxter Made in italy

Vi tror på at fremtidens trend bliver moderne, skulpturelle møbler med charme og udviklet af multikunstnere både igennem modebranchen og formgivere med mange andre håndværkertraditioner i bagagen.  

 

 

BAXTER

Klassisk Baxter

 

BAXTER

 
SE DE MANGE UDSTILLINGSMODELLER ONLINE HER og kig forbi TRENDBAZAAR til en professionel rådgivning. Modellerne kan studeres fysisk fra weekende 26 Maj, 2017
 
Vi ses !

Står du også med et indretningsprojekt i ind eller udland. Privat eller til erhverv og mangler den rigtige ekspertise og erfaring så kontakt os gerne for et uforpligtende møde enten hos os i vores 5000m2 møbelhus eller der hvor projektet skal opføres. Kontakt Zaki @ trendbazaar.dk