0

IKANO Finans

LÅN TIL DET DU DRØMMER OM


 

TRENDBAZAAR A/S har indgået samarbejde med Ikano Bank og kan tilbyde Her & Nu lån. Disse lån giver dig mulighed for at opfylde dine møbeldrømme med få enkelte klik. Bid betalingen over i 10, 20 eller 30 bidder - Helt uden renter og ekstra omkostninger.

Ønsker du at betale med finansiering kan du ansøge om lån her på siden nedenfor. Har du gennemført en ordre og valgt "Ikano Finans" skal du ansøge om det ønskede lån. Herefter afventer vi svar på din låneansøgning. Ordren bliver ikke ekspederet eller sat igang før vi har en godkendelse på det ønskede lån. Godkendelsen kommer på mail direkte til dig indenfor få minutter i åbningstiden.

Når vi har fået din godkendelse fremsendes per almen post lånepapirer som du skal underskrive og sende retur til os sammen med kopi/scanning af gyldig dansk pas, eller kørekort sygesikringsbevis. 
Du kan evt. maile scanning af legitimation på vores mail info@trendbazaar.dk. De underskrevne lånepapirer skal vi dog have per almen post.Herefter er det bare at vente til vi leverer din ordre så du kan nyde dine nye møbler !

 

IKANO FINANS

 

10 Måneders Rente og Gebyrfri            Ansøg her

20 Måneders Rente og Gebyrfri            Ansøg her

30 Måneders Rentefri                             Ansøg her